mjuzikl, jazz i uspavanke

PJEVAČICA

ALBUMI

NASTUPI

 

Gluma i pjevanje su moja profesija i velika ljubav, ne mogu ih promatrati odvojeno. Oni se u meni prožimaju i isprepliću, nadopunjuju jedna drugu…

Bijeli Božić

 

Kombinacija nježnog glasa i romantičnog zvuka harfe idealna za blagdansko božićno ozračje. Na CD-u nalaze se najpopularnije božićne pjesme koje se tradicionalno pjevaju u svijetu, kao i hrvatski božićni napjevi, za koje aranžmane potpisuje Ivan Popeskić – autor čiji je skladateljski i aranžerski rad već nagrađivan "Porinom", te sa kojim Leonora već drugi put surađuje.

Moj mali svijet

 

Nježnu ambijentalnu jazz maniru njene glazbe, upotpunila su velika imena iz svijeta jazza koja su gostovala na CD-u: Boško Petrović, Ivo Popeskić, Henry Radanović, Elvis Stanić, Saša Nestorović, Marko Lazarić, Darko Jurković Charly, Olja Desić, Boris Popov, Ante Gelo, Branko Sterpin, Ricardo Luque, a autorske skladbe potpisuju Duško Rapotec – Ute, tekstopisac Robert Pilepić, te aranžmane Ivan Popeskić.

Nanita

 

Leonora i Vlasta ponovno suradjuju kako bi realizirale "Nanitu", izniman CD s deset uspavanki rafiniranog zvuka, posvećen svijetu snova onih najmlađih. Inspirirana trudnoćom s malenom Elenom, Leonora je potaknula inicijativu i s Vlastom u studiju Ivana Popeskića ostvarila ovaj neizmjerno prigodan CD.

Gala koncert Gianni i prijatelji
Gala koncert Gianni i prijatelji
press to zoom
Promocija albuma "Moj mali svijet"
Promocija albuma "Moj mali svijet"
press to zoom
Humanitarni koncert u HNK u Rijeci
Humanitarni koncert u HNK u Rijeci
press to zoom
Promocija albuma Moj mali svijet
Promocija albuma Moj mali svijet
press to zoom
 

Leonora Surian - Na stari put

Leonora Surian & Giorgio Surian - Iskre vremena

Leonora Surian i Saša Matovina - U svetom ognju prijateljstva

Leonora Surian & Ivo Gamulin Gianni - Vivo Per Lei